Ledig tjänst

  • Cloud Specialist


 

Cloud Specialist

WeSafe startade i ”molnet” 2013 och har sedan dess hjälpt våra kunder att lösa ekvationen, att omfördela tid och ekonomi från drift till innovation, för att säkerställa att IT blir en avgörande konkurrensfördel.

Vi växer och söker dig som, i rollen som Azure konsult och en del av vårt 2ndline Team, vill vara med och ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, med fokus på cloudinfrastruktur, säkerhet och modern arbetsplats.

Vi på WeSafe har en kundbas som ligger långt fram i användandet av molntjänster. Det innebär få lokala applikationer, traditionella klientproblem och supporttimmar per användare och enhet. När tekniken inte är ett hinder kan fokus ligga på att guida, utveckla och effektivisera.

Bakgrund:

Du som söker kanske redan idag arbetar aktivt i Azure och Microsoft 365, men har även en bakgrund som klassisk ”It-tekniker”.

Det är ingen utmaning att göra IT komplext, vi arbetar för att göra IT enklare med stort fokus på affärsnytta och med användarens behov i centrum. Vi söker därför dig som inte ser tekniken som ett egensyfte utan som ett verktyg att hitta vägar som gör våra kunders vardag enklare och mer effektiv

Du har kanske redan en certifiering eller planer på att bli certifierad.

Vi söker dig som är intresserad av möjligheterna som molntjänster ger våra användare, som hittar vägar med hjälp av våra tjänster att faktiskt utföra våra kunders uppgifter effektivare och enklare

Dina arbetsuppgifter som WeSafe Cloud Specialist kan exempel vara:
  • Support samt drift av Azure, Windows virtual desktop och Microsoft 365
  • Drift av servrar, backup, patchning och underhåll
  • Migreringsprojekt
  • Arbeta som TAM
  • Arbete på plats ute hos kund vid behov
  • Azure AD, Conditional Access samt säkerhetsinställningar och implementering i Azure AD.
Vill du veta mer eller söka tjänsten?

Hör av dig till robertveberg@wesafe.se eller skicka din ansökan till ansokan@wesafe.se

Vi ser fram emot din ansökan!

    Share this Post